fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Ανόρθωση Στήθους - Άριστα Αποτελέσματα!

800x800 services anorthosi

Η Ανόρθωση του Στήθους, γνωστή και ως μαστοπηξία, επιτυγχάνεται με την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος και την αναδιαμόρφωση του μαστού, που θα οδηγήσει σε νέο ελκυστικό περίγραμμα.

Το γυναικείο στήθος, συχνά, αλλάζει με το χρόνο, χάνοντας τη νεανικότητα και τη σφριγηλότητά του. Οι αλλαγές αυτές και η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, δυνατόν να προκύψουν από:

 • την εγκυμοσύνη
 • το θηλασμό
 • τις αυξομειώσεις βάρους
 • τη βαρύτητα
 • την κληρονομικότητα
 • τη γήρανση

Οι ιδανικές υποψήφιοι για ανόρθωση στήθους

Οι ιδανικές υποψήφιοι θεωρούνται οι γυναίκες που:

 • Έχουν καλή υγεία με σταθερό σωματικό βάρος
 • Δεν καπνίζουν ή μπορούν να διακόψουν το κάπνισμα για 2-3 εβδομάδες πριν και μετά την επέμβαση
 • Εμφανίζουν απώλεια του σχήματος και του μεγέθους του στήθους
 • Οι θηλές του στήθους τους, βρίσκονται κάτω από την υπομάστια γραμμή
 • Ο ένας μαστός τους, βρίσκεται πιο χαμηλά από τον άλλο

Η επέμβαση

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές διόρθωσης. Η ιδανική τεχνική καθορίζεται, με βάση:

 • το σχήμα και το μέγεθος του στήθους
 • το βαθμό πτώσης
 • την ποιότητα και την ελαστικότητα του δέρματος

Συχνά, απαιτείται ο συνδυασμός επεμβάσεων, δηλαδή ανόρθωσης και αύξησης του μεγέθους των μαστών με τη χρήση ενθεμάτων (προθέσεων) σιλικόνης για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. 

Ωστόσο, πολλές γυναίκες δεν επιθυμούν τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης για διάφορους λόγους, γι'αυτό διστάζουν να προβούν στη συγκεκριμένη επέμβαση. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι ότι η αναπλήρωση του χαμένου όγκου μπορεί να επιτευχθεί και χωρίς ενθέματα σιλικόνης με την σύγχρονη τεχνική ''autoaugmentation breast lift''. Η χειρουργική αυτή μέθοδος εφαρμόζει αναδιάταξη των ιστών και επιτυγχάνει το ''γέμισμα'' των μαστών με φυσικό τρόπο.

Η τεχνική autoaugmentation, θεωρείται ιδανική για γυναίκες με ικανοποιητικό μέγεθος μαστών, που επιθυμούν να ανανεώσουν την εμφάνιση τους, αλλά και να τονώσουν τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση τους.

rantevouBanner

Η περίοδος της αποθεραπείας

Στις μετεγχειρητικές οδηγίες περιλαμβάνεται, η εφαρμογή ειδικού ελαστικού επιδέσμου ή υποστηρικτικού στηθόδεσμου, που βοηθά στη μείωση του οιδήματος, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τους μαστούς κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας .

Η λήψη φαρμακευτικής αγωγής (παυσίπονα, αντιβιοτικά), έχει διάρκεια λίγων ημερών. Για να ολοκληρωθεί, σωστά, η αποθεραπεία και να επιτευχθούν τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα από την επέμβαση, η γυναίκα θα πρέπει να ακολουθήσει σχολαστικά τις ιατρικές οδηγίες και να είναι συνεπής στα ραντεβού της, για επανέλεγχο και κλινική εξέταση.

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της αισθητικής επέμβασης ανόρθωσης των μαστών είναι αμέσως ορατά, ενώ με την πάροδο του χρόνου, το οίδημα υποχωρεί και οι ουλές γίνονται, συνήθως, αδιόρατες. Οι μαστοί, ωστόσο, αποκτούν την τελική τους εμφάνιση σε χρονικό ορίζοντα μερικών μηνών, καθώς το ανορθωμένο στήθος αποκτά το σχήμα του και βρίσκει την ιδανική του θέση στο θώρακα.

Με την πάροδο του χρόνου, οι μαστοί αλλάζουν φυσιολογικά με τη γήρανση και τη βαρύτητα. Η διατήρηση του αποτελέσματος για μεγάλο χρονικό διάστημα, προϋποθέτει τη σταθεροποίηση του σωματικού βάρους.

Ανόρθωση Στήθους: Φωτογραφίες Πριν & Μετά

Περιστατικό 1

Περιστατικό 2

Περιστατικό 3

Περιστατικό 4

Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ο Πλαστικός Χειρουργός Τάσος Αναστασόπουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top